Breda Blick - logotyp


Varning: Du använder en gammal webbläsare.

Vi har optimerat vår hemsida för morgondagens krav på tillgänglighet.
Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.

Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.


Uppdatera din webbläsare


Breda Blick - logotyp

Sök lediga rum

Sekelskiftesboende intill Botaniska Trädgården
med ringmuren som granne.

Visbys mysigaste sommarboende – det säger bara klick så blir man kär i breda blick!

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus, belägna i Visby innerstad, strax intill Botaniska trädgården. Sommartid finns det inget boende i Visby som slår Breda Blick – husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter om två rum med kök till enkelrum. Inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. Här finns att välja på: kök/pentry, bubbelbad, kakelugn, veranda, balkong och en fantastisk utsikt. Breda Blick har en sekelskiftesstämning som man gläds åt.

Alla rum/sviter håller god hotellstandard och har även bredbandsuppkoppling via kabel. Det finns även Wifi i båda husen. Hotell Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan. Breda Blick har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Här finns det möjlighet att sola på dagarna och grilla på kvällarna.

Frukost serveras året runt på Café Breda Blick. I Balders hus, som ligger på S:t Nikolaigränd 2, finns våra konferenslokaler och i Höders hus finns matsal och sommarcafé.

 

Hotell Gute

… är vårt systerhotell där du också bor centralt i Visby. Hotellet ligger innanför Ringmuren, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt nära till muséer, butiker, kaféer och restauranger.
→ Besök Hotell Gute

0498-202260

  • info@hotellgute.se

 

  • Adress:
  • Hotell Gute och Breda Blick
  • Mellangatan 29
  • 621 56 Visby, Gotland